Academie Gezondheidszorg
< Terug naar lijst

Coursedirector Master Advanced Nursing Practice (MANP)

Solliciteren

De Masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP) is een tweejarige duale opleiding tot Verpleegkundig Specialist (MSc). De MANP onderscheidt zich door integratie van de aandachtsvelden AGZ en GGZ. De opleiding start per september 2021 met een nieuw curriculum, op basis van maatschappelijke ontwikkelingen, de ontwikkelingen in de (regionale) gezondheidszorg, de strategische koers van Saxion en het hernieuwde beroepsprofiel. We hebben dit moment aangegrepen om deze succesvolle, maatschappelijk waardevolle opleiding te moderniseren en om er onze eigen Saxion kleur aan te geven.

Voel jij je aangetrokken tot  deze ontwikkelingen en zie jij jezelf in de rol van coursedirector? Dan zijn wij op zoek naar jou?

Parttime
0,8 fte = 32 uur

Ben je:

 • een strategisch - en tactische speler en ook organisatorisch sterk;
 • creatief, innovatief, pro-actief en realistisch;
 • vraag-, doel-, resultaat- en oplossingsgericht;
 • gericht op bereiken van excellentie;
 • iemand die overstijgend kan denken en graag leidinggeeft aan een team van enthousiaste professionals;
 • iemand die op alle niveaus kan samenwerken en kan netwerken?

Heb je:

 • een afgeronde masteropleiding Advanced Nursing Practice of een vergelijkbare WO in het verpleegkundig domein;
 • (ruime) werkervaring binnen het medisch/verpleegkundig landschap;
 • bij voorkeur een promotietraject succesvol doorlopen;
 • leiding gegeven aan complexe (onderwijs) innovatieprojecten;
 • kennis met betrekking tot het werkgebied van de Nurse Practitioner/Verpleegkundig Specialist binnen het aandachtsveld AGZ of GGZ;
 • expertise met betrekking tot preventie, het VPK- én medisch klinisch redeneren;
 • ervaring in het doen van zelfstandig praktijkgericht onderzoek;
 • ervaring in het verzorgen van onderwijs aan en coachen van bachelor- en masterstudenten vanuit een didactische aantekening;
 • ervaring met het toepassen van technologie binnen het beroep en dus integratie in het onderwijs?

Dan ga je:

 • als Coursedirector M-ANP de opleiding vertegenwoordigen zowel intern als extern, zoals binnen het Landelijk platform, de Saxion Research & Graduate School en de contacten met het werkveld in de regio;
 • samen met de leerlijn coördinatoren en de Hoofdopleider Praktijkopleiding de opleiding organiseren, docenten aansturen en de kwaliteit borgen;
 • onderwijs verzorgen binnen de MANP;
 • de docenten en masterstudenten van de Academie Gezondheidszorg samen met de (associate)lectoren betrekken bij het uitvoeren van onderzoek en het verzorgen van (inter)nationale presentaties en publicaties;
 • jouw netwerk van (externe) praktijkrelaties uit het VPK/medisch domein onderhouden en uitbouwen.

Je nieuwe werkomgeving
In een wereld die steeds slimmer wordt en dagelijks verandert door technologische ontwikkelingen en innovaties, stelt hogeschool Saxion de vraag: hoe kunnen wij daar zo goed mogelijk onze bijdrage aan leveren? Nu en in de toekomst. 
Bij Saxion geloven we dat we voor de wereld van morgen samen anders moeten leren, denken én doen. Living Technology is hierbij onze focus.  Voor ons draait het om de vraag wat technologische innovaties betekenen en kunnen bijdragen aan de mens, de samenleving en aan onze aarde. Dat begint bij de manier waarop we kennis en technologie kunnen verbinden.

Saxion biedt toekomstgericht en flexibel onderwijs. Voorbereid op de vragen van morgen en afgestemd op ieders persoonlijke talenten en capaciteiten. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.
Hier horen enthousiaste, samenwerkingsgerichte medewerkers bij die durven mee te bewegen met de veranderende wereld en die onderwijs en ondersteuning aan onze studenten continu blijven verbeteren.
We zijn een open organisatie met en voor talent. Interactie met de wereld om ons heen kan alleen vormgegeven worden in een open cultuur. Saxion wil een organisatie zijn gericht op talentontwikkeling en kennisdelen en waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn.

Onderzoek met impact
Vragen uit de samenleving vormen de basis voor ons praktijkgericht onderzoek.
We verbinden studenten met onderzoekers en experts uit het werkveld. Samen werken we aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Concrete oplossingen, waarmee bedrijven en organisaties direct een stap verder kunnen zetten en we samen onze toekomst vormgeven.

Onze regio is de plek waar we trots op zijn en waarmee we onszelf verbonden voelen. Al kijken we ook over onze landgrenzen heen. We stimuleren het ondernemerschap van onze studenten en brengen kennis en innovatiekracht naar de praktijk. Met het bedrijfsleven en onze partners, versterken we onze regio.

Academie Gezondheidszorg
De Academie Gezondheidszorg van Saxion in Deventer en Enschede biedt studenten een breed scala zorgopleidingen op het hoogste niveau. De academie is verbonden met verschillende lectoraten op het terrein van Gezondheid, Welzijn & Technologie en de Academie Mens & Maatschappij. Samen vormen ze Saxion Zorg & Welzijn. De Master ANP is gesitueerd op locatie Enschede en maakt onderdeel uit van Team Masters en Experts.

Wat bieden wij?
Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een tijdelijke aanstelling als hoofddocent/onderzoeker. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 5.717,25  (schaal 12 - cao hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.    

Is dit jouw baan?
Solliciteer dan snel! Dit kan tot en met 21 juni 2021 via het formulier achter de sollicitatiebutton. De gesprekken staan gepland voor woensdag 23 en 30 juni 2021. Afhankelijk van de situatie en regelgeving op dat moment vinden de gesprekken fysiek of online plaats m.b.v. Microsoft Teams.

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.  

Wil je meer informatie over de functie?
Dan kun je terecht bij mw. B. Koetsier, teamleider Masters & Experts, telefoon 06-1127 2754.

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.

Regio:

Heel Nederland

Werkuren:

Parttime

Sluitingsdatum:

21-06-2021

Locatie:

Enschede

Contactpersonen:

Betsy Koetsier
mobiel: 06 – 1127 2754
Managementondersteuning AGZ
tel.: 088-019 1597

Company homepage:

http://www.saxion.nl
Terug naar boven