Academie Gezondheidszorg
< Terug naar lijst

Frontoffice en/of Backoffice Medewerker(s) Academie Gezondheidszorg

Solliciteren

Voor deze tijdelijke functies zijn wij op zoek naar kandidaten die naast de eerstelijnssupport ten aanzien van balievragen van studenten, docenten en externen ook werkzaamheden gaat verrichten in de backoffice (BO) van de Academie Gezondheidszorg (AGZ). Zo nodig, en afhankelijk van de kandidaten, kan er ook gekozen worden voor separate functies, t.w. Frontoffice- of Backoffice Medewerker(s).

Parttime/Fulltime
Totaal 2,2 fte 

Ben je:

 • een enthousiaste teamplayer met communicatieve vaardigheden;
 • gewend om procesmatig te werken en te denken;
 • bekend met principes vanuit de LEAN filosofie;
 • in staat om complexe processen te begrijpen en ontleden;
 • een medewerker met volledige kennis en ruime ervaring van het MS officepakket;
 • gedreven, accuraat, creatief en initiatiefrijk;
 • dagelijks beschikbaar en bereid om zowel in Enschede als een evenredig deel in Deventer te werken?

En heb je:

 • ervaringen in het uitvoeren van administratieve werkzaamheden gekoppeld aan het onderwijsproces;
 • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • een klantgerichte, representatieve en dienstverlenende instelling;
 • affiniteit met de gezondheidszorg;
 • een pro-actieve en gezonde nieuwsgierige werkhouding;
 • humor;
 • bij voorkeur een HBO opleiding?

Dan ga je:

 • fungeren als informatiespecialist vanuit zowel de frontoffice en/of de backoffice binnen AGZ;
 • als kennismanager informatie verzamelen, structureren en delen;
 • als eerstverantwoordelijke bezighouden met o.a. de organisatie van voorlichtingstaken voor studenten;
 • nauw samenwerken met de collega’s binnen je eigen team(s) en de onderwijsteams;
 • als frontofficemedewerker mede het “gezicht”  bepalen van de academie;
 • altijd op zoek naar het antwoord achter de vraag.

Je nieuwe werkomgeving
In een wereld die steeds slimmer wordt en dagelijks verandert door technologische ontwikkelingen en innovaties, stelt hogeschool Saxion de vraag: hoe kunnen wij daar zo goed mogelijk onze bijdrage aan leveren? Nu en in de toekomst. 
Bij Saxion geloven we dat we voor de wereld van morgen samen anders moeten leren, denken én doen. Living Technology is hierbij onze focus.  Voor ons draait het om de vraag wat technologische innovaties betekenen en kunnen bijdragen aan de mens, de samenleving en aan onze aarde. Dat begint bij de manier waarop we kennis en technologie kunnen verbinden.

Saxion biedt toekomstgericht en flexibel onderwijs. Voorbereid op de vragen van morgen en afgestemd op ieders persoonlijke talenten en capaciteiten. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.
Hier horen enthousiaste, samenwerkingsgerichte medewerkers bij die durven mee te bewegen met de veranderende wereld en die onderwijs en ondersteuning aan onze studenten continu blijven verbeteren.
We zijn een open organisatie met en voor talent. Interactie met de wereld om ons heen kan alleen vormgegeven worden in een open cultuur. Saxion wil een organisatie zijn gericht op talentontwikkeling en kennisdelen en waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn.

Onderzoek met impact
Vragen uit de samenleving vormen de basis voor ons praktijkgericht onderzoek.
We verbinden studenten met onderzoekers en experts uit het werkveld. Samen werken we aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Concrete oplossingen, waarmee bedrijven en organisaties direct een stap verder kunnen zetten en we samen onze toekomst vormgeven.

Onze regio is de plek waar we trots op zijn en waarmee we onszelf verbonden voelen. Al kijken we ook over onze landgrenzen heen. We stimuleren het ondernemerschap van onze studenten en brengen kennis en innovatiekracht naar de praktijk. Met het bedrijfsleven en onze partners, versterken we onze regio.

Academie Gezondheidszorg
Binnen de Academie Gezondheidszorg (AGZ) leiden we ruim 3000 studenten op tot professionals in de gezondheidszorg op de terreinen verpleegkunde (bachelor en master), fysiotherapie (bachelor en master) en podotherapie. Daarnaast verzorgt de academie een breed palet aan na- en bijscholingstrajecten en een deeltijdvariant van de opleiding Verpleegkunde, samen met de Saxion Parttime School. Tot slot doet de academie maatschappelijk relevant onderzoek op genoemde terreinen binnen de lectoraten Gezondheid & Bewegen, Verpleegkunde en het lectoraat Technology Health en Care van de Academie Mens en Maatschappij.

Wat bieden wij?
Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Een aanstelling als Medewerker Frontoffice of Medewerker Secretariaat voor de duur van 1 jaar met eventueel een verlenging tot maximaal 2 jaar.  Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, minimaal € 2.001,24 (aanvang schaal 6 – cao hbo) tot maximaal € 3.077,54 (eind schaal 7- cao hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.    

Is dit jouw baan?
Solliciteer dan snel! Dit kan tot en met 22 juni 2021 via het formulier achter de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. De sollicitatiegesprekken zullen vooralsnog via MS Teams plaatsvinden.

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Wil je meer informatie over de functie?
Dan kun je terecht bij Frank Klein Overmeen, teamleider Academiebureau AGZ, telefoon 06-2220 2716.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature tekst stellen wij niet op prijs.

Regio:

Overijssel

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Sluitingsdatum:

22-06-2021

Locatie:

Deventer en Enschede

Contactpersonen:

Frank Klein Overmeen
mobiel: 06-2220 2716
Managementondersteuning AGZ
tel.: 088-019 1597

Company homepage:

http://www.saxion.nl
Terug naar boven